Au pair-bloggar

 

 Renée- Boston, MA

Mitt namn är Renée och jag är uppvuxen i Skåne. Under mina gymnasieår planerade jag mitt livs äventyr och efter studenten blev drömmen sann. Den 1 augusti 2016 lämnade jag Sverige för att vara au pair i en familj som bor ca 1 timme utanför Boston, Massachusetts. Där tar jag hand om två jättesöta barn. En pojke som är 3,5 år och en flicka som är 6,5 år. Från första dagen här har jag trivts superbra!
På min blogg skriver jag om min vardag som au pair, mina äventyr under året, tips till au pairer, svarar på frågor från mina läsare och hoppas kunna ge dig en bra bild av hur livet som au pair ser ut. Jag hoppas kunna inspirera just dig till att också bli au pair!

 

 

 

 

 

 

 Elin Svensson- Boston, MA

Jag heter Elin, en 20 år gammal tjej som kommer från den lilla staden Ulricehamn och som i maj 2016 packade väskorna för att spendera ett år på andra sidan atlanten som au pair. Jag bosatte mig närmare bestämt i Boston hos en fantastisk familj som jag nu ser som min andra familj. Jag tar hand om två underbara små pojkar, en på snart 3 år och en i skrivande stund 2 månader gammal bebis. Hos mig får du följa med i min vardag. Hur livet som au pair är, dagar med barnen, resor jag gör, upp och nedgångar man går igenom, funderingar om livet och tankar som kommer i vardagen och allt där emellan!

 

 

 

 

 

 

 

Ronya-  Seattle, WA

Mitt namn är Ronya, jag är 23 år gammal och uppväxt i Dalarna. Efter tre års högskolestudier kände jag att det var dags för ett nytt äventyr och jag bestämde mig för att åka till USA som Au pair. Den 28e mars 2016 packade jag mina väskor och åkte iväg till min nya hemstad för ett år - Seattle, Washington. Jag tar hand om två underbara och glada tjejer på snart 6 och 4 år. I min blogg kan du läsa om allt jag kommer att göra både på min fritid och såklart ta del av mitt liv som au pair! 

 

 

 

 

 

 

 

Stina- San Francisco, CA

Mitt namn är Stina och jag är 19 år. Jag tog studenten i juni 2016 och den 8 augusti lämnade jag mitt vanliga liv bakom mig för att testa något het nytt, något jag inte ångrat en enda sekund.
Jag bor nu hos en fantastisk familj i Noe Valley, San Francisco. Här tar jag hand om 3 barn. En kille som är 4 månader, en tjej som är 4 år och en tjej som är 7 år. På min blogg skriver jag om min vardag, hur det är att leva i USA, fördelar och nackdelar med att vara au pair och mycket mer!

 

 

 

 

 

 

 

Sofie- Syosset, NY

Mitt namn är Sofie, 19 år gammal och kommer från västkusten. Den tredje juni 2016 tog jag studenten. Två månader senare den åttonde augusti satte jag mig på ett plan, för att flyga över Atlanten till Syosset i New York för att vara au pair i en jätte omtänksam familj. Här tar jag hand om två barn, en pojke som är 7 år och tjej som är 9 år. Jag trivs verkligen superbra i min värdfamilj!
I min blogg så delar jag med mig av min vardag som au pair, tankar och funderingar, dagar i New York, resor och mycket bilder.
Jag hoppas att min blogg kan inspirera dig till att åka som au pair!

 


 

Broschyr Anmäl dig nu!