Ansökningsprocessen

Att ansöka som au pair är inte svårt, men det kan ta lite tid. Oroa dig inte - vi hjälper dig med alltifrån din au pair-ansökan till matchningsprocessen och förberedelser inför avresan. Om du är mogen, ansvarsfull och entusiastisk över att tillbringa minst ett år utomlands, samtidigt som du är redo för att jobba med barn på heltid - vad väntar du på? Kom på ett gratis informationsmöte i en stad nära dig.

Du bör skicka in en komplett ansökan senast 4 månader innan önskad avresa, men gärna ännu tidigare. Du kan komma på ett gratis informationsmöte närsomhelst, och mötet är absolut inte bindande. Du behöver dock ha varit på ett informationsmöte för att kunna ansöka som au pair.

När du anmält dig till mötet tar vi kontakt med dig för att ge dig information om tid och plats för mötet. På mötet får du träffa en före detta au pair som berättar om hur programmet fungerar och svarar på dina frågor. Efter mötet gör vi en intervju för att säkerställa att du uppfyller våra ansökningskrav och passar för programmet.

Au pair-programmet regleras av amerikanska myndigheter, och det finns tydliga riktlinjer för vilka minimikrav våra au pair-kandidater måste uppfylla. Du har ett stort och viktigt ansvar som au pair - att ta hand om någon annans barn.

Vi hjälper och guidar dig genom processen och ger dig tips och råd för hur du får en så stark ansökan som möjligt att visa upp för potentiella värdfamiljer. Är du tveksam på om du uppfyller ansökningskraven, tveka inte att ringa oss!

Anmäl dig nu! Broschyr