Din ansökan och au pair-video

I samband med att du får en inbjudan till ett gratis informationsmöte så kommer du även att få en länk till din personliga onlineansökan. En väl genomarbetad ansökan är det bästa sättet att presentera dig själv för en framtida värdfamilj, och visa att du kan vara en bra kandidat för dem. I ansökan kan du ange din barnerfarenhet och annan studie- och arbetslivserfarenhet samt berätta om dina intressen och talanger. Förutom detta kommer du även att behöva ha:

  • Minst tre stycken referenser som du inte är släkt med.
  • Referenser som tillsammans bekräftar minst 200 timmars erfarenhet av barn, dessa referenser får du dock vara släkt med.
  • Ett personligt brev till din värdfamilj.
  • Foton på dig, din familj och barnen du passat.
  • Ett hälsointyg från en läkare som visar att du är frisk.
  • Kopior på ditt gymnasiebetyg och körkort.
  • Ett polisregisterutdrag.

Var ärlig och uppriktig i din ansökan så att värdfamiljen får en verklig bild av vem du är och hur din livsstil ser ut. När du skickat in din ansökan ringer vi dina referenser och sedan kan du bli antagen till programmet.

Ladda upp din au pair-video!

Så snart du blivit antagen till programmet och fått tillgång till ditt onlinekonto, kommer du att kunna ladda upp en videohälsning till en blivande värdfamilj. Våra värdfamiljer älskar att titta på au pair-videos och många säger att de valde sin au pair tack vare videon. Det behöver inte vara en hollywood-produktion, men är den rolig och informativ kan det göra att familjen fastnar för just dig. Kom över blygheten och öva på att bli lite mer amerikansk redan nu! Har du aldrig gjort en video förut så finns tydliga instruktioner och exempel i ditt onlinekonto för att hjälpa dig på vägen.

Anmäl dig nu! Broschyr