Flyg och visumansökan

Du kan inte åka som au pair till USA utan att gå via en godkänd organisation. Cultural Care Au Pair är en av de au pair-organisationer som US Department of State (amerikanska myndigheter) utsett och godkänt. Vi kommer att förse dig med alla de nödvändiga dokument du behöver för att kunna ansöka om ditt visum, och vi kommer även att hjälpa dig med förberedelserna inför visumintervjun. Du behöver själv arrangera ett besök på amerikanska ambassaden i Stockholm för din visumintervju.

Cultural Care är "sponsor" för ditt J-1 Exchange Visitor-visum. Ditt visum tillåter dig att jobba som au pair under 12 månader, och när du fullföljt programmet så får du stanna 30 extra dagar i landet för att resa.

Vi kommer att boka flyg mellan Sverige och New York. De flesta reser tillsammans med andra au pairer som åker från samma stad. En representant från Cultural Care Au Pair kommer att möta er på flygplatsen i New York och köra er till Cultural Care Au Pair Training School där äventyret börjar.

Du kan åka till USA i stort sett varje vecka under hela året. I samband med att du och en värdfamilj tackar ja till varandra så kommer ni överens om ett avresedatum. När detta blivit bestämt så kommer vi att boka din flygbiljett. De flesta avresor sker på en måndag.

Efter att du tillbringat dina dagar på au pair-skolan arrangerar Cultural Care även transfer till din värdfamilj, via buss eller flyg.

 Din trygghet på programmet säkras genom Amerikanska myndigheters lagstiftning. För att veta mer om de regler programmet följer, klicka här.

Anmäl dig nu! Broschyr