Matchningen med värdfamilj

Cultural Care Au Pair har det största nätverket av värdfamiljer i USA. Du kommer att kunna se värdfamiljers ansökan och intervjua dem innan du bestämmer vilken familj du passar hos och vill tillbringa ett år med. Du har möjligheten att tacka ja eller nej, och du binder dig först när du och en familj tackat ja till varandra.

Passar du bäst i en sportig och aktiv familj eller hos en familj som gillar att läsa och spela spel? Vårt speciella matchningsteam jobbar för att hitta en familj som passar din personlighet. Till skillnad från andra au pair-organisationer så jobbar vi med personlig matchning. Detta innebär att en värdfamilj kan hitta din ansökan på egen hand, men att vi också personligen presenterar din ansökan för lämpliga familjer.

Så här ser processen ut:

  • När du är antagen till programmet blir din ansökan tillgänglig för vårt matchningsteam som läser igenom den.
  • När de hittar en bra "match" kommer de att placera familjens profil i ditt personliga onlinekonto. Du kommer att kunna läsa kortfattad information om familjen. Till exempel hur gamla barnen är, vad föräldrarna jobbar med, är intresserade av och var de bor.
  • Värdfamiljen ser din ansökan i sitt konto i samma stund som du kan läsa om dem. De kommer att läsa igenom din ansökan och kolla på din au pair-video, och om de tycker att ni verkar vara en bra "match" ringer de dig för en intervju.
  • Efter telefonintervjun får ni båda tid att fundera på ifall ni passar ihop.
  • När du och familjen tackat ja till varandra så binder ni er till programmet och de praktiska förberedelserna börjar.

Au pairer har ofta frågor kring intervjun och matchningsprocessen, och många oroar sig för den delen. Det kan kännas nervöst att göra en intervju på engelska, men vi kommer att ge dig material som du kan läsa igenom för att förbereda dig. Vi ger dig exempel på vilka frågor som är bra att ställa till familjen och vi rekommenderar dig att förbereda frågor på engelska i god tid så att du är beredd när en familj ringer. När du tackat ja till en familj hjälper vi dig sedan med förberedelserna för att söka ditt visum.

Anmäl dig nu! Broschyr