Vill du veta mer?

Skriv upp dig så skickar vi mer information.

Som au pair i Boston kommer du att bo på USA:söstkust. Vi på Cultural Care älskar Boston eftersom det är vår hemstad här i USA! Som stad är Boston den perfekta kombinationen mellan gammalt och nytt. Du kan besöka historiska platser, få en känsla för de olika stadsdelarna och gå på fantastiska idrottsevenemang.

Läs mer nedan för att ta reda på vad våra au pairer tycker!
Sophie Ruzek, au pair från Österrike

"Boston är den trevligaste staden jag har besökt hittills i USA. Det är en gammal stad med massor av historia och det finns alltid nya saker att upptäcka."


Fiorella Geide, au pair från Tyskland

"WhNågot som jag verkligen uppskattar med vackra Boston är att det går att ha en vegansk livsstil, tack vare alla bra restauranger som erbjuder massor av alternativ utan kött och mejeriprodukter. Dessutom gillar jag att det går att delta på en massa olika idrottstävlingar, till exempel Fenway Park Sprint och femkilometersloppet Color Run. Det finns gott om möjligheter att komma i form på fritiden, så man blir aldrig uttråkad!"


Varför bli au pair?

Om du älskar barn och vill ha möjlighet att prova livet i ett annat land kan au pair programmet vara det perfekta äventyret för dig. Som au pair får du följande: