Bli au pair i Colorado

Att vara au pair är en unik möjlighet att utforska USA och bli mer självständig.

Vill du veta mer?

Skriv upp dig så skickar vi mer information.

Som au pair i Colorado kommer du att bo i västra USA! Våra au pairer som bor i Colorado säger att du får de bästa vyerna och de trevligaste människorna i USA. Colorado är också berömt för att invånarna där har en av USA:s mest hälsosamma livsstilar, och det är inte så konstigt med tanke på de fantastiska landskapen och de coola kaféerna som serverar hälsosam mat.

Läs mer nedan för att ta reda på vad våra au pairer tycker!
Julia, au pair från Spanien

"Jag har blivit störtförälskad i Colorado. Först ville jag bara komma till CA eller NY. Nu är jag så glad att jag är här. Annars skulle jag aldrig lärt känna denna magiska plats. För mig betyder Colorado utomhusliv, hälsosam mat och hälsosamma människor, som är trevliga och snälla. Jag klättrar i bergen eller åker skidor varje vecka, och jag äter glutenfri kost och inga mejeriprodukter. Min kropp mår verkligen prima."


Nele, au pair från Tyskland

"Varje årstid är så vacker – på sommaren kan man springa runt i shorts och ändå känna sig varm, och hösten är inte ens kall eller regnig. Alla löven växlar till vackra färger, och det är helt perfekt väder för kortare vandringar. På vintern förvandlas Colorado till ett riktigt”winter wonderland” ! Allt är vitt, himlen är blå och skidåkning är det absolut bästa man kan ta sig för under dessa fantastiska förhållanden."


Varför bli au pair?

Om du älskar barn och vill ha möjlighet att prova livet i ett annat land kan au pair programmet vara det perfekta äventyret för dig. Som au pair får du följande: