Bli au pair i Florida

Att vara au pair är en unik möjlighet att utforska USA och bli mer självständig.

Vill du veta mer?

Skriv upp dig så skickar vi mer information.

Som au pair i Florida kommer du att bo i södra USA! Florida är ett drömresmål för au pairer som älskar varmt väder, palmer och så stranden förstås. Men Florida handlar inte bara om stränderna, utan här finns också flera roliga städer, en mångsidig natur och ett antal världsberömda nöjesparker! Människorna i Florida är väldigt olika, och du kommer att få en upplevelse som du inte kan få någon annanstans i USA.

Läs mer nedan för att ta reda på vad våra au pairer tycker!
Patricia, au pair från Spanien

"Längs med Floridas gator hittar du en oerhörd kulturell mångfald från hela världen, vilket får dig att växa som person och lära dig om olika seder och traditioner från andra länder. Här hittar du dessutom världens mest magiska plats, Disney World i Orlando, där du kan träffa Disney-figurer och få känna dig som barn på nytt. Florida är utan tvekan en magisk och otrolig delstat."


Dominik, au pair från Tyskland

”Jag älskar verkligen Florida för i Solskensstaten är alla så lättsamma och öppna för allt. Jag bor i Sarasota och älskar det, för det finns så mycket man kan göra: paddla kanot med alligatorer, simma med maneter, snorkla i en grotta, skydiving, åka linbana osv. Jag har bara 18 minuter ned till den mest populära stranden, Siesta Key Beach, som är helt fantastisk. “


Varför bli au pair?

Om du älskar barn och vill ha möjlighet att prova livet i ett annat land kan au pair programmet vara det perfekta äventyret för dig. Som au pair får du följande: