Bli au pair i Miami

Att vara au pair är en unik möjlighet att utforska USA och bli mer självständig.

Vill du veta mer?

Skriv upp dig så skickar vi mer information.

Som au pair i Miami kommer du att bo i den södra delen av Florida i USA! Au pairer i Miami får den härliga kombinationen av att bo i en storstad som samtidigt har vackra, långa sandstränder. I Miami kan du njuta av solen nästan varje dag, och de avspända och lättsamma människorna hjälper dig att snabbt komma till rätta.

Läs mer nedan för att ta reda på vad våra au pairer tycker!
Tamara, au pair från Tyskland

”När man hör talas om Florida tänker man på sol och varmt väder, och det stämmer precis. Jag bor i Miami och här är det sol nästan varje dag. Människorna som bor här är verkligen trevliga, alla pratar med dig även om du bara går till mataffären. Det finns ett ställe som heter Bayside – det är ett köpcentrum och där finns en plats där man kan lyssna på livemusik och där är även äldre personer dansar, och man ser hamnen i bakgrunden. Jag älskar det stället. När du är här måste du besöka Wynwood Walls. Det är ett konstdistrikt där det finns underbara väggar där man kan ta fantastiska bilder. Jag är verkligen glad att jag hittade en härlig värdfamilj just här.”


Varför bli au pair?

Om du älskar barn och vill ha möjlighet att prova livet i ett annat land kan au pair programmet vara det perfekta äventyret för dig. Som au pair får du följande: