Bli au pair i New Jersey

Att vara au pair är en unik möjlighet att utforska USA och bli mer självständig.

Vill du veta mer?

Skriv upp dig så skickar vi mer information.

Som au pair i New Jersey kommer du att bo på USA:söstkust. Det är en omväxlande delstat med jordbruksmark, berg, skogar och stränder, så det finns många olika typer av natur i New Jersey! Maten i New Jersey är värd att nämna, och det är berömt för pizza, italiensk mat och supergoda bagels. New Jersey är inte bara ett härligt ställe att bo på, det ligger också nära två stora amerikanska städer som au pairerna älskar – Philadelphia och New York!

Läs mer nedan för att ta reda på vad våra au pairer tycker!
Jessica Currie, au pair från Australien

”Jag gillar New Jersey för jag tycker att det finns ett stort och spännande utbud, från vackra stränder och food truck-festivaler på sommaren till ”haunted hayrides” (spökturer i skogen på traktorflak) och pumpaplockning på hösten – man behöver aldrig gå sysslolös. NJ är den perfekta kombinationen av förortsliv och stadsliv, och det är också en bonus att New York inte ligger långt bort när det är stora evenemang på gång! Jag skulle inte vilja bo någon annanstans i USA.”


Tamara Ehrhardt, au pair från Tyskland

”Jag älskar Jerseys landsbygd och alla parker, särskilt Marine Park i Red Bank. Själva Red Bank är värt ett besök, för det är en sådan söt liten stad med alla sina musiker och alternativa stämning, små restauranger och kaféer. Allt är tillgängligt på gångavstånd och människorna är verkligen snälla och trevliga. Vad som helst kan hända i Jersey!”


Varför bli au pair?

Om du älskar barn och vill ha möjlighet att prova livet i ett annat land kan au pair programmet vara det perfekta äventyret för dig. Som au pair får du följande: