Bli au pair i Texas

Att vara au pair är en unik möjlighet att utforska USA och bli mer självständig.

Vill du veta mer?

Skriv upp dig så skickar vi mer information.

Som au pair i Texas kommer du att bo i USA:s näst största delstat! För att leva upp till sin storlek är allting i Texas större, från biffarna till lastbilarna och, naturligtvis, cowboyhattarna. Om du inte kunde så mycket om countrymusik när du åkte till USA kommer du efter ett år eller mer att vara ett riktigt fan när du lämnar Texas! Och viktigast av allt är att du i Texas kommer att få uppleva den typiskt sydliga gästfriheten och de bullriga och stolta människorna som bor där.

Läs mer nedan för att ta reda på vad våra au pairer tycker!
Jessica, au pair från Brasilien

"Jag gillar Texas för människorna här är otroligt snälla och omtänksamma. Det finns mycket kultur att upptäcka i Texas, med massor av saker att göra som att gå på konserter, besöka sjöar, gå på museer osv. Och så tycker jag om att det går att hitta livemusik överallt!"


Abril, au pair från Mexiko

"För att Texas har allt! Parker, restauranger, museer, klubbar – det finns en massa saker att göra."


Adina, au pair från Schweiz

"Det finns så mycket att se i Texas. Det är en väldigt intressant och stor delstat på många olika sätt. Men det jag först och främst gillar med delstaten är att min värdfamilj bor där, och de är fantastiska."

Varför bli au pair?

Om du älskar barn och vill ha möjlighet att prova livet i ett annat land kan au pair programmet vara det perfekta äventyret för dig. Som au pair får du följande: