Bli au pair i Virginia

Att vara au pair är en unik möjlighet att utforska USA och bli mer självständig.

Vill du veta mer?

Skriv upp dig så skickar vi mer information.

Som au pair i Virginia kommer du att bo i en av USA:s äldsta delstater! Människorna i Virginia är vänliga men upptagna eftersom de bor nära USA:s huvudstad, Washington D.C, där alla arbetar hårt för att försöka uppfylla sin amerikanska dröm. Virginia är en varm och grön delstat med möjlighet att utforska både stad och landsbygd.

Läs mer nedan för att ta reda på vad våra au pairer tycker!
Moa, au pair från Sverige

“Folk berättar inte hur grönt det faktiskt är i Virginia. Det är verkligen vackert här. Jag tyckte att våren var härlig, men sedan blev det bara vackrare och vackrare för varje årstid! Det är också väldigt nära till USA:s huvudstad Washington D.C. Där finns massor av kostnadsfria konserter, museer, coola evenemang och många tävlingslopp, t.ex. Ugly Sweater Run. När du kommer till VA blir du välkomnad av en fantastisk grupp med au pairer som träffas flera gånger i veckan!”


Louisa, au pair från Danmark

“Det är så vackert i Virginia! Särskilt när hösten kommer. Jag bor i Charlottesville som är en väldigt cool plats att bo på. Det finns alltid något att göra: dricka kaffe på någon av de härliga kaffebarerna, gå på bio, gå ut på kvällarna, och så finns det massor av toppenställen att äta på! Du kan också vandra, gå till parken eller shoppa. Upplev en match amerikansk fotboll, basket eller andra matcher på UVA, University of Virginia. Träffa studerande eller au pairer. Virginia är fantastiskt! Det finns alltid något att se fram emot!”


Varför bli au pair?

Om du älskar barn och vill ha möjlighet att prova livet i ett annat land kan au pair programmet vara det perfekta äventyret för dig. Som au pair får du följande: