Bli au pair i Washington

Att vara au pair är en unik möjlighet att utforska USA och bli mer självständig.

Vill du veta mer?

Skriv upp dig så skickar vi mer information.

Som au pair i Boston kommer du att bo på USA:söstkust. Vi på Cultural Care älskar Boston eftersom det är vår hemstad här i USA! Som stad är Boston den perfekta kombinationen mellan gammalt och nytt. Du kan besöka historiska platser, få en känsla för de olika stadsdelarna och gå på fantastiska idrottsevenemang.

Läs mer nedan för att ta reda på vad våra au pairer tycker!
Angelica, au pair från Colombia

"Jag gillar Washington eftersom det har den mest fantastiska utsikt jag någonsin har sett, och varje dag gick det att uppleva både soluppgång och solnedgång, och det är ganska fantastiskt."


au pair från Frankrike

"Och när det gäller maten kan jag bara säga att den är helt fantastisk. En av de traditionella rätterna är lax. Jag älskar lax och jag måste säga att jag har ätit den godaste laxen i mitt liv i delstaten Washington. Jag ser till och med fram emot att åka tillbaka bara för att få äta en bit lax ... sååå gott!"


Victoria, au pair från Sverige

"Genom att bo i Washington insåg jag att jag tycker om att vara utomhus, och jag har roligast när jag gör utomhusaktiviteter. Det kan till exempel handla om att vandra i de underbara skogarna eller paddla kajak vid San Juan Islands (och har man tur kan man få se delfiner!)."


Varför bli au pair?

Om du älskar barn och vill ha möjlighet att prova livet i ett annat land kan au pair programmet vara det perfekta äventyret för dig. Som au pair får du följande: