Försäkringsskydd för au pairer

Komplett reseförsäkringsskydd – särskilt utformat för våra au pairer

När du tänker på dig själv som au pair i USA föreställer du dig aldrig att något oväntat ska inträffa. Men om det gör det vill du vara säker på att det kommer att ordna sig, och att du får den hjälp du behöver.

Cultural Care inkluderar ett skräddarsytt resegruppskydd för att se till att våra au pairer får bästa möjliga skydd under sin tid i USA. Så oavsett om du är i behov av medicinsk vård – eller om en närstående blir sjuk – eller dina saker blir stulna, kan du lita på vårt omfattande skydd med en nödtelefon dygnet runt som är tillgänglig från USA och ditt hemland.

Vi har utformat denna reseförsäkring tillsammans med försäkringsbolaget för att ge dig fullständig sinnesro och skydd, som täcker mycket mer än bara det grundläggande.

Sjukdoms- och olycksfallsförsäkring

Obegränsat sjukdoms- och olycksskydd*
Det är väldigt dyrt med sjukvård i USA, så det är viktigt att ha ett omfattande skydd under din tid i landet. Skyddet täcker obegränsad vård vid en olycka eller sjukdom under din au pair-period, som är mycket högre än de 100 000 US-dollar som andra försäkringsbolag erbjuder.

Tillgång till Aetnas välkända nätverk av läkare
Det finns nästan 1 miljon läkare/sjukhus i USA som är kopplade till Aetnas nätverk, vilket ger dig tillgång till ett av de största medicinska nätverken i USA.

Ingen förskottskostnad vid behandling
När du söker vård från en vårdgivare inom Aetnas nätverk behöver du inte lägga ut behandlingskostnaden i förskott. I stället vidarebefordras räkningen till försäkringsskadeombudet och, om skadan täcks, betalar du bara en självrisk på 35 US-dollar.

Sporttillägg– även för riskfyllda aktiviteter
Om du hoppas kunna ägna dig åt din favoritsport i USA, eller t.o.m. prova någon ny, behöver du inte oroa dig – du är helt försäkrad!

*Undantag och begränsningar

Reseförsäkring

Världsomfattande semesterförsäkring
Som Cultural Care au pair är du skyddad även om du reser utanför USA (förutom ditt hemland).

Familjeförsäkring om det värsta skulle inträffa Om du råkar ut för en allvarlig olycka eller sjukdom under din tid i USA täcker försäkring flygbiljetter och boende för upp till två familjemedlemmar.

Akuttransport hem
Om du behöver ta hand om en nära familjemedlems dödsfall/allvarliga sjukdom täcks din hemresa, liksom som ditt returflyg till USA.

Den 13:e resemånaden
Om du bestämmer dig för att utnyttja din 13:e månad, din resemånad, i USA gäller försäkringen även då (till skillnad från hos andra bolag).

Egendomsförsäkring och juridiskt skydd

Egendomsförsäkring
Försäkringen täcker också värdefull egendom och kontanter. Stöld eller skada på din personliga egendom täcks upp till 5 000 US-dollar.

Ansvars- och rättsskydd
Om du har skadat någon annans egendom och är tvungen att betala för reparation eller ersättning kan du begära ersättning för incidenten enligt den ansvarsförsäkring som skyddet omfattar. Försäkringen omfattar också juridiskt skydd om du skulle behöva det.