Globalt stöd från första dagen

Vi ger anpassat stöd både i Sverige och i USA. Låt Cultural Care hjälpa dig igenom varje fas i processen.

Här på Cultural Care Au Pair kombinerar vi den trygghet som en stor organisation kan ge, med personligt stöd som passar dig.

Stöd i Sverige

Våra representanter är bara ett telefonsamtal bort och kan svara på alla frågor eller bekymmer du har kring någon del av processen. Vi finns här för dig under varje steg, vare sig du funderar på att ansöka, försöker matcha med en värdfamilj eller gör dig redo för att åka till USA.

  • Vårt kontor är öppet måndag–fredag 09:00 till 18:00.
  • Du kan kontakta oss via telefon, e-post eller Facebook messenger.
  • Vi har f.d au pairer som tar hand om ditt informationsmöte och din intervju.
  • Vi använder en enkel onlineansökan för att det ska gå smidigt. Vi ger också stöd och feedback medan du fyller i ansökan för att se till att du har bästa möjliga profil för potentiella värdfamiljer.
  • Vi skapade MyAuPairCourses – en utbildningskurs online som du kan ta i din egen takt för att förbereda dig på ditt kommande äventyr.

För att hjälpa dig att känna dig förberedd och se fram emot ditt år som au pair organiserar vi utbildningssessioner och seminarier, samt skickar både e-post och brev med information före avresan. När du gör dig redo för att åka, har vi kontakt med våra au pairer i USA för att samla så många viktiga tips som möjligt som kan hjälpa dig med resan.

Det är också viktigt för oss att du känner samhörighet med Cultural Care efter du har återvänt från ditt år som au pair. Därför erbjuder vi spännande möjligheter att engagera dig, som att bli en Cultural Care-ambassadör för vårt program.

Stöd i USA

Som Cultural Care au pair får du tillgång till det största stödnätverket för au pairer i USA. Du har tillgång till Cultural Care-representanter, på dels våra kontor i Boston och Denver men även med våra Local Childcare Consultant (LCC), som finns där för att se till att du har bästa möjliga stöd under tiden som au pair.

1. Din stödperson i USA

När du anländer till USA finns ett nätverk av personer som under hela året arbetar för att du ska ha en så framgångsrik erfarenhet som möjligt. Det närmaste stödet kommer från din LCC, som bor i ditt område och som ger praktiskt stöd lokalt och fungerar som mentor åt dig under din tid som au pair.

Din LCC kommer också att hjälpa dig få kontakt med andra au pairer som bor i samma område som du och vissa kan till och med anordna informella träffar för att hjälpa dig att introducera dig för andra i ditt närområde. De finns förstås också till hands för personligt stöd och rådgivning om det behövs. Här är några sätt som din LCC kan ge stöd åt dig:

  • De utför en intervju i värdfamiljen för att förbereda dem för din ankomst.
  • De välkomnar dig med ett första välkomstmöte tillsammans med värdfamiljen när du anländer.
  • De håller kontakt med dig och din värdfamilj varje månad.
  • De hjälper dig komma i kontakt med andra au pairer i ditt område.
  • De ger råd om lokala utbildningsmöjligheter.

Till skillnad från mindre au pair organisationer gör Cultural Cares stora nätverk av Local Childcare Consultants det möjligt för oss att skapa starka grupper av au pairer och värdfamiljer och gör din övergång till livet i USA så smidig som möjligt.

2. Stöd från Cultural Cares kontor i USA

Cultural Cares huvudkontor finns i Boston och Denver, där våra team arbetar och ger stöd åt au pairer och värdfamiljer i hela landet. Dessa fullt bemannade kontor har ansvar för dig under din tid i USA och ger dig tillgång till en grupp Customer Relations Managers, som ansvarar för LCC:er i hela landet.

Cultural Care finns till hands för dig dygnet runt. Förutom din Local Childcare Consultant och Customer Relations Manager, kan du via kontoret nå även övriga Cultural Care-representanter. Akut support är tillgänglig om det skulle uppstå en nödsituation. Du eller din värdfamilj kan alltid ringa kontoret och kopplas till någon som kan hjälpa er i realtid.

Vårt team i USA erbjuder både support- och sociala webbinarier varje månad. Att delta är ett perfekt sätt att skapa kontakt med au pairer ifrån hela USA.