Cultural Care Au Pair

Au pair i USA

För dig mellan 18 och 26 år

Ring oss: +46858793010

Din Au Pair-video: Ge liv åt din ansökan

När du söker till au pair till USA är det viktigt att komma ihåg att du söker ett jobb. Därför är det viktigt att du behandlar din au pair-ansökan som vilken annan jobbansökan som helst. Fyll i din ansökan noggrant, och när du lämnar in den är det viktigt att du känner att du har gjort ditt bästa och att din ansökan verkligen är den bästa möjliga! Au Pair-videon är ett verkligt bra tillägg till din ansökan – den är inte obligatorisk, men det rekommenderas starkt! Du kan lägga till videon till din ansökan efter att du blivit antagen till programmet, men du kan börja planera den redan nu!

Visste du, att 70 procent av våra värdfamiljer bara vill bekanta sig med de au pairer som lagt till en au pair-video till sin ansökan? Fast en värdfamilj får en relativt bra bild av dig efter att de läst din ansökan, ser de ändå via videon hurdan du är ”på riktigt”. Om familjen har yngre barn som ännu inte kan läsa, är videon ett bra sätt att få kontakt också med familjens minsta!

Videon behöver absolut inte vara någon Hollywoodfilm – utan en några minuters insikt i vem du är och varför familjerna borde välja just dig som deras följande au pair. I det skedet då du blivit antagen till programmet kommer du också att få en egen ”exempel-video” som vi tjejer på kontoret gjort tillsammans för att hjälpa dej på traven. Från vår video får du många värdefulla tips på vad du behöver tänka på när du gör din egen au pair-video!

 

Här kommer ännu några tips för din au pair-video, så att du i alla fall kommer i gång med planeringen:

 

One, two – ACTION! Lycka till med filmandet av din video! Och kom ihåg: vi finns här för dig ifall du behöver hjälp eller inspiration för din video!

Anmäl dig nu! Kontakta oss