Cultural Care Au Pair

Au pair i USA

För dig mellan 18 och 26 år

Ring oss: +46858793010

Det bästa för din tid – Erika reseförsäkringsskydd

Du tar ett stort steg i ditt liv när du åker iväg som au pair. Vi finns här som stöd och hjälp genom hela din ansöknings- och matchingprocess, och förstås också under hela ditt au pair-år i USA. Vi vill absolut att du känner dig trygg varje sekund av ditt au pair-år.

Cultural Care Au Pair samarbetar med Erika Travel Insurance, vilket vi har gjort redan under flera år. Erika har skapat en fullständigt skräddarsydd försäkringsskydd menad enbart för våra au pairer, så att du inte behöver oroa dig alls under din tid i USA. Det är också möjligt att köpa sport- och aktivitetstilläggsskydd till din försäkringsskydd, som täcker lite mer speciella hobbyer under din tid som au pair: har du alltid velat pröva på fallskärmshoppning eller forsränning till exempel - Nu är din chans!

Med Erika reseförsäkringsskyddet behöver du inte oroa dig för dyra läkarräkningar, utan räkningen skickas direkt till försäkringsbolaget. Du behöver endast betala 35 dollar i självrisk då du använder dig av läkare som hör till AETNA. Det finns ingen övre gräns för läkarutgifter. Till försäkringsskyddet hör också bland annat ett skydd för att avbryta programmet och för ditt bagage. Om du har frågor, fråga oss! Vi svarar mer än gärna. Du kan också bekanta dig med Erikas webbsidor här!

Några anledningar till varför du absolut inte borde åka som au pair UTAN försäkringsskydd:

Behöver du ännu fundera på Erika reseförsäkringsskyddet? Vi ger dig gärna mer information om detta. Ha ett säkert tid i USA!

Kontakta oss Anmäl dig nu!