Cultural Care Au Pair

Au pair i USA

För dig mellan 18 och 26 år

Ring oss: +46858793010

Jobba för Cultural Care

Vi på Cultural Care Au Pair söker nu nya stjärnor som vill inspirera andra till att göra samma äventyr som ni gjort. Vi söker mötesledare och ambassadörer till följande städer. De olika rollerna beskrivs här nedan, så tveka inte att skicka ditt CV till oss idag. När du skickar ditt CV behöver du också skriva vilken roll du är mest intresserad av samt vilken stad du vill jobba i.

Som mötesledare för Cultural Care kommer du att ha en informerande roll vars syfte är att förmedla vad au pair programmet är till andra unga människor. Vi vill att du som mötesledare ska älska att prata inför en grupp, och på ett stimulerande sätt kunna informera om au pair jobbet. Det är viktigt att du som mötesledare är mogen och har förmågan att urskillja vilka som är lämpade till jobbet som au pair och vilka som inte är det.

Detta är en fantastisk möljighet för dig som behöver ett extra jobb vid sidan av studier. Det är ingen heltidstjänst och passar därför bäst ihop med studier eller annat deltidsjobb. Som mötesledare har du chansen att bygga och förbättra dina kunskaper inom presentationsteknik, sälj och retorik. Detta kan vara din fot in i EF-koncernen, ett av världens största internationella utbildningsföretag. 

Mötesledarens ansvar

Som ambassadör är din uppgift att vara en inspirationskälla genom att berätta om hur din tid som au pair i USA varit. Genom din roll som ambassadör vill vi att du förmedlar en verklig bild av hur jobbet som au pair är. Du ska också finnas till hjälp vid intervjuer tillsammans med mötesledaren.

Denna roll är mindre tidskrävande än mötesledarrollen men minst lika betydelsefull. Jobbet som ambassadör ger dig en fantastisk inblick i hur en av de största organisationerna för kulturella utbyten arbetar. Det är också en bra chans för dig att utveckla kunskaper i presentationer och intervjuer. Sök idag om du känner att du vill inspirera med dina erfarenherer från ditt år som au pair.

Ambassadörens ansvar  

Har du vad som krävs så vänta inte med att söka, utan skicka in dit CV till aupair.se@culturalcare.se idag!