Lön och förmåner

Att bo hos en amerikansk familj och ta hand om deras au pair är ett äventyr. Kombinationen av att resa, jobba med barn och studera är inte lätt att hitta någon annanstans.

Detta ingår i programmet:

  • Resa till och från din värdfamilj samt 4 dagars vistelse på vår au pair-skola, Cultural Care Training School, på Long Island i New York.
  • Mat och husrum hos din värdfamilj ingår, och du tjänar $195.75 per vecka. Eftersom dina omkostnader täcks, så är detta dina fickpengar.
  • Som au pair läser man 6 credits på ett amerikanskt college eller universitet och din värdfamilj bidrar med upp till $500 för dina kurser.
  • Under året har du rätt till två veckors betald semester. Ditt J-1 visum tillåter dig att stanna 30 dagar extra efter att du fullföljt året, för att resa och se mer av USA.

När du har några månader kvar att ditt au pair-år kan du ansöka om förlängning, och har därmed chansen att stanna kvar ytterligare 6, 9 eller 12 månader. Kombinationen av att jobba med barn, resa och plugga gör tiden i USA till en upplevelse för livet.

Anmäl dig nu! Broschyr