Kontakta oss

Kom i kontakt med oss på kontoret i Stockholm, vi finns här för att hjälpa dig förverkliga din dröm!

Kontakta oss!

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss och hjälper till med dina frågor.

Kontakta oss på svenska kontoret! Cultural Cares personal finns här för att svara på dina frågor och funderingar om au pair-programmet.

Har du frågor gällande au pair-programmet? Deltag på nästa informationsmöte och få dina frågor besvarade av en tidigare au pair.

Eller hitta svaren på våra vanligaste frågor här - allt ifrån programregler, till hur matchningsprocessen fungerar, till tiden i USA och mer.

För mer information gällande Covid-19 och vad som gäller för au pair-programmet, se vår sida för Coronavirus Updates & FAQs.

Om du beslutar dig för att söka till vårt au pair program finns vi till hands och stöttar dig varje steg på vägen. Kontakta oss om du har några frågor om au pair programmet.

Vår adress:

Cultural Care Au Pair
Strandvägen 13B Box5761
114 87 Stockholm

Öppettider:

Måndag 09-18
Tisdag – Fredag 10-17

Telefon: +46858793010

E-post: [email protected]

Följ oss på sociala medier

 • Facebook

  Gilla vår Facebook-sida för uppdateringar och erbjudanden, skicka meddelande till oss om du har frågor och titta på Facebook Live-videor av nuvarande au pairer i vårt program.

 • Instagram

  Följ oss på @culturalcare – varje vecka tar en au pair över vårt konto för att dela foton och videor från sitt #aupairlife.

 • Snapchat

  Lägg till oss på Snapchat @culturalcare för att följa våra au pairers vardag och ställa frågor till dem om deras erfarenhet.

 • Youtube

  Prenumerera på vår Youtube-kanal för att titta på videor om vårt program.