Cultural Care Au Pair

Au pair i USA

För dig mellan 18 och 26 år

Ring oss: +46858793010

Följ våra fantastiska bloggare och Vloggare

2017/08/14

Missa inte att följa våra au pair- bloggar & Vloggar om livet i USA! Hur är det att komma till värdfamiljen för första gången? Hur kan en vanlig dag se ut? Vart åker man på sin resemånad?

Kajsa – Santa Monica, California

Ta del av Kajsas år som Au Pair i Los Angeles Kalifornien. På bloggen får man dagligen ta del av hennes liv som Au Pair i änglarnas stad. Personliga texter om vardag, helg, distansförhållande, vänner, utmaningar, med och motgångar. Även mycket foton och videor från hennes vardag. Följ när hon bockar av sin bucketlist och hur livet är i LA!

Emma – Winston/Salem, North Carolina

Emma Inge är mitt namn och jag är en tjej som i februari fyllde 19 år. Jag tog studenten den 10 juni och ca två veckor senare satt jag på ett plan till Amerika för att påbörja mitt nya äventyr som Au pair. Jag bor i världens underbaraste familj i North Carolina, Winston-Salem, och tar hand om fyra flickor. Tre av dom är trillingar och 10 år gamla, minstingen är 7 år. Trivs verkligen som handen i handsken och kunde inte fått det bättre. Om du läser denna blogg får du följa med mig i min vardag här borta och få en bild av hur ett liv som au pair kan se ut. 

Madelene – Wellesley, Massachusetts

Välkommen till mitt livs hittills största äventyr! I min blogg får ni ta del av min tid som Au Pair i en förort till Boston. Här kan ni läsa om allt från tips inför ansöknings- och matchningsprocessen till min vardag hos värdfamiljen, helger inne i Boston och allt däremellan som kulturkrockar och hemlängtan. Häng med!

Instagram @mrehnvall 

Matilda – Lafayette, California

Ta del av Matildas år som Au Pair i Lafayette, Kalifornien. Läs hennes blogg och se bilder från hennes år, läs om hur man går tillväga för att bli Au pair och om hur det är att vara Au pair till tonåringar. Matilda berättar även om framtida resor runt om i USA och personliga ämnen så som känslor (hemlängtan). Följ med Matilda på hennes år som Au pair!

Instagram @Matildaflorin

Ronya -  Seattle, Washington

Mitt namn är Ronya, jag är 23 år gammal och uppväxt i Dalarna. Efter tre års högskolestudier kände jag att det var dags för ett nytt äventyr och jag bestämde mig för att åka till USA som Au pair. Den 28e mars 2016 packade jag mina väskor och åkte iväg till min nya hemstad för ett år - Seattle, Washington. Jag tar hand om två underbara och glada tjejer på snart 6 och 4 år. I min blogg kan du läsa om allt jag kommer att göra både på min fritid och såklart ta del av mitt liv som au pair! 

Renée - Boston, Massachusetts

Mitt namn är Renée och jag är uppvuxen i Skåne. Under mina gymnasieår planerade jag mitt livs äventyr och efter studenten blev drömmen sann. Den 1 augusti 2016 lämnade jag Sverige för att vara au pair i en familj som bor ca 1 timme utanför Boston, Massachusetts. Där tar jag hand om två jättesöta barn. En pojke som är 3,5 år och en flicka som är 6,5 år. Från första dagen här har jag trivts superbra! På min blogg skriver jag om min vardag som au pair, mina äventyr under året, tips till au pairer, svarar på frågor från mina läsare och hoppas kunna ge dig en bra bild av hur livet som au pair ser ut. Jag hoppas kunna inspirera just dig till att också bli au pair.

Sofie - Syosset, New York

Mitt namn är Sofie, 19 år gammal och kommer från västkusten. Den tredje juni 2016 tog jag studenten. Två månader senare den åttonde augusti satte jag mig på ett plan, för att flyga över Atlanten till Syosset i New York för att vara au pair i en jätte omtänksam familj. Här tar jag hand om två barn, en pojke som är 7 år och tjej som är 9 år. Jag trivs verkligen superbra i min värdfamilj! I min blogg så delar jag med mig av min vardag som au pair, tankar och funderingar, dagar i New York, resor och mycket bilder. Jag hoppas att min blogg kan inspirera dig till att åka som au pair!

Elin - Boston, Massachusetts

Jag heter Elin, en 20 år gammal tjej som kommer från den lilla staden Ulricehamn och som i maj 2016 packade väskorna för att spendera ett år på andra sidan atlanten som au pair. Jag bosatte mig närmare bestämt i Boston hos en fantastisk familj som jag nu ser som min andra familj. Jag tar hand om två underbara små pojkar, en på snart 3 år och en i skrivande stund 2 månader gammal bebis. Hos mig får du följa med i min vardag. Hur livet som au pair är, dagar med barnen, resor jag gör, upp och nedgångar man går igenom, funderingar om livet och tankar som kommer i vardagen och allt där emellan!

Stina - San Francisco, California

Mitt namn är Stina och jag är 19 år. Jag tog studenten i juni 2016 och den 8 augusti lämnade jag mitt vanliga liv bakom mig för att testa något het nytt, något jag inte ångrat en enda sekund. Jag bor nu hos en fantastisk familj i Noe Valley, San Francisco. Här tar jag hand om 3 barn. En kille som är 4 månader, en tjej som är 4 år och en tjej som är 7 år. På min blogg skriver jag om min vardag, hur det är att leva i USA, fördelar och nackdelar med att vara au pair och mycket mer!

 

VLOGG: Celine - New Jersey

Få en inblick i min vardag som au pair genom mina vloggar! Celine heter jag, är 20 år och kommer från Strängnäs. I mars påbörjade jag mitt år som au pair, det var ett stort beslut som visade sig vara det bästa beslutet jag tagit. Jag bor i en mysig stad i New Jersey och tar hand om fyra små barn som är fem, fyra, två och en bebis på bara några månader. Det är en hel del jobb men min familj är helt underbar vilket gör det hela lite lättare. Följ med på shoppingdagar i NYC, högtider, utflykter och mycket mer på min YouTube-kanal!