Om vår organisation

Vi hjälper au pairer att förverkliga sina drömmar om att bo utomlands i USA

Vill du veta mer?

Skriv upp dig så skickar vi mer information.

Cultural Care Au Pair följer vi ett enkelt motto: Vi tror att kulturella utbyten gör världen till en bättre plats. Vårt uppdrag är att kombinera kulturella utbyten med att ta hand om barn, vilket ger personlig utveckling och berikande upplevelser som förändrar livet för människor från hela världen.

Cultural Care i USA är en godkänd J1-visum sponsor, och därmed regleras vi av U.S. Department of State. Vi tar vårt ansvar på största allvar och följer de stränga riktlinjer som gäller för oss som sponsor. Vi tror på att göra det där lilla extra för att garantera säkerheten för alla våra deltagare – vi är till exempel den enda au pair-förmedlingen som kräver utdrag ur brottsregistret för såväl au pairer som värdfamiljer, och vi har personlig kontakt med våra au pairer och Local Childcare Consultants varje månad.

Innan du ger dig iväg på din resa som au pair tycker vi att du ska få möjlighet att tala med någon som har gjort det före dig. Därför har vi omfattande utbildningsresurser och förberedelsematerial. Det är också därför vi anställer många före detta au pairer till våra kontor, och vi garanterar att varje au pair får en egen ”buddy”, det vill säga en kontakt med någon som redan är au pair i USA, innan de åker.

Cultural Care är stolta över att ha 30 års erfarenhet av att bidra till att skapa livslånga band mellan au pairer och värdfamiljer. Att förändra personers liv genom kulturella utbyten är vår mission, och vi ser fram emot att fortsätta bidra till att förändra mängder av liv under de kommande åren.

Kort och gott - vi brinner för det vi gör och jobbar för att gör en komplicerad process så enkel som möjligt genom att erbjuda stöd och råd hela vägen så att värdfamiljer och au pairer får en fin och trygg upplevelse tillsammans. Via vårt omfattande supportnätverk erbjuder vi våra programdeltagare hjälp och stöd dygnet runt.

Vi är medlemmar i International Au Pair Association (IAPA) som delar vår tro på att stärka de kulturella banden mellan världens länder.

Vi värnar om dina personuppgifter. Klicka här om du vill du läsa om vår sekretesspolicy.