Vi återkopplar snart

Vi ringer dig snart för att ordna en tid för intervju.

Intervjun ger dig möjlighet att lära känna oss bättre och prata om varför du är intresserad av au pair-programmet.

Under tiden rekommenderar vi att du fyller i din au pair-profil, så att du kan påbörja din matchningsprocess snart och börja prata med amerikanska värdfamiljer.


Läs fler au pair-berättelser:

Vad våra svenska au pairer säger

 • Felicia


  NEW MEXICO

  Mitt beslut att bli en au pair har verkligen varit life changing för mig. Jag har lärt mig mängder av grejer som jag inte skulle kunnat gjort om jag valde en annan väg i livet. Jag har även växt som person och mött massor av nya människor. Jag har lärt mig om nya kulturer och hur olika och samtidigt lika vi alla är oavsett var vi kommer ifrån.

 • Amanda


  VIRGINIA

  Mina erfarenheter som au pair har gjort mig mer självständig och öppen bland nya människor. Jag har lärt mig att upptäcka nya platser på egen hand och jag hade aldrig anat att hajking skulle bli en del av min vardag. Den här upplevelsen har också gett mig en till familj som sträcker sig längre än barnen och föräldrarna, det är också mor-&farföräldrar och kusiner. Som au pair har jag inte ändrats som person men jag har växt starkare än jag någonsin kunnat tro.

 • Sofie


  NEW JERSEY

  Jag älskade min tid som au pair med Cultural Care! Jag lärde mig mycket om andra kulturer och människor, men kanske viktigast av allt så lärde jag mig mer om mig själv. Jag växte som person och blev mer självständig. Min engelska förbättrades och blev flytande vilket har hjälpt mig enormt i mina studier nu när jag läser ”International Law”. Jag har också fått möjligheten att få fortsätta jobba med Cultural Care efter min tid som au pair - nu hjälper jag till med att intervjua nya au pair kandidater. Det är ett jättebra extrajobb och det är givande att få inspirera och förbereda andra personer att våga ta steget att själva ansöka till programmet.