Cultural Care Au Pair

Cultural Care Au Pair är medvetna om det förtroende du ger oss som användare av våra onlinetjänster och vill dela med oss av hur vi gör för att skydda din integritet samt vad du själv kan göra för hur dina personuppgifter samlas in och används. Informationen om hur du gör finns tillgänglig längst ner i navigeringsfältet på varje sida samt vid varje tillfälle där personlig information kan komma att begäras. Detta meddelande gäller all information som samlas in eller anges på www.culturalcare.se.

Insamling av personlig information

På vår hemsida så kan du efterfråga material/information, tipsa en kompis om au pair programmet, starta din au pair ansökan och få tillgång till ditt onlinekonto. Culturalcare.se upprätthåller sekretess, säkerhet och skyddar integritet av de personuppgifter som kommer från våra användare. Vi begränsar den personliga information som vi samlar in till endast den information som krävs för att kunna delta i Cultural Care Au Pairs au pair program.

Insamling av icke personlig information

Vi samlar in uppgifter om webbplatstrafik från cookies på vår hemsida samt information om IP-adresser, typ av webbläsare, Internet Service Provider (ISP), hänvisningar om slutsidor, operativsystem, registrerar datum/tid och antal klick för att kunna analysera trender, administrera sidan, spåra användarnas rörlighet samt samla in demografisk information för aggregerande bruk. IP-adresser och liknande är inte kopplad till personlig information. Vi följer även upp olika söktermer så att vi vet vad våra besökare söker efter. Vi gör detta så att vi kan bli bättre på att utveckla hemsidan och möta våra besökares behov.

Hur vi använder informationen

Vi använder de uppgifter du lämnar om dig själv för att kunna slutföra din förfrågan om material/information. Vi delar inte denna information med utomstående parter. Personlig information insamlad via culturalcare.se lagras i en säker driftmiljö som inte är tillgänglig för allmänheten. Vi kommer att skydda din integritet efter bästa förmåga genom att bevaka sessioner, men kom alltid ihåg att i ett offentligt forum eller i email konversationer är du själv i kontroll över vilken information du vill lämna ut. Du bör alltid vara försiktig när du delar din personliga information på detta sätt. Vi använder den information du uppgett om någon annan, enbart för leverens av material/information till ”tipsa en kompis”. Vi delar inte heller denna information med någon utomstående part. Vi använder email-adresser för att besvara de email som inkommit. Culturalcare.se kan sammanställa aggregerande statistik gällande våra kunder, sälj, användarmönster och annan relaterad web-information till ansedda tredjeparts leverantörer. Dock innehåller denna data ingen identifierbar information. Slutligen använder vi eller delar vi aldrig personlig information som vi tillhandahållit online på annat sätt än ovan beskrivet utan att ge dig en möjlighet att ta bort dig eller på annat sätt förbjuda sådan användning.

Granska eller ändra dina uppgifter

Du kan komma åt din personliga information genom att ringa oss på 08-587 930 10 maila aupair.se@culturalcare.com eller genom att skicka ett brev till:

Cultural Care Au Pair Strandvägen 13 B 114 87 Stockholm

För att skydda din integritet och säkerhet kommer vi även att vidta skäliga åtgärder för att verifiera din identitet innan du har möjlighet att göra korrigeringar.

Ditt samtycke

Genom att använda vår hemsida godkänner du insamlingen och användningen av din information från culturalcare.se. Om vi beslutar att ändra vår sekretesspolicy kommer vi att publicera dessa på denna sida så att du alltid är medveten om vilken information vi samlar in, hur vi använder den och under vilka omständigheter vi delar med oss av den. Om vi gör några väsentliga ändringar i vår integritetspolicy som inte påverkar användarinformation som redan finns lagrad i vår databas kommer vi att publicera ett tydligt meddelande på vår hemsida för att uppmärksamma våra användare om förändringen.

Tala om vad du tycker

Culturalcare.se välkomnar dina frågor och kommentarer om vår sekretesspolicy. Vill du komma i kontakt med oss gällande detta, ring 08-587 930 10 eller skicka ett email aupair.se@culturalcare.com