Din förberedelse som au pair

Vi tror att bästa förutsättningen för en lyckad upplevelse som au pair är noggrann förberedelse och introduktion till USA. Därför har vi skapat ett program som på allra bästa sätt förbereder dig inför den kommande tiden som au pair. Vårt förberedelseprogram är utformat för att ge dig rätt information vid rätt tillfälle, och vi är mycket stolta över att erbjuda branschens bästa utbildning.

Vår läroplan är skapad tillsammans med professionella lärare, läkare och pedagoger. Vi har även lyssnat mycket på tidigare au pairer och vad de tycker är de viktigaste förkunskaperna att ha.

Din förberedelse startar så snart du blivit utvald och antagen till programmet:

  • Du kommer att få ditt Au Pair Travel Kit – en handbok bestående av hemuppgifter för att guida dig steg för steg.
  • Du kommer att få tillgång till ditt personliga onlinekonto – där hittar du all slags information, alltifrån information om värdfamiljen du är matchad med till din flygbiljett och massa annat.
  • På samma ställe hittar du MyAuPairCourses – din egen onlineutbildning. Denna består av flera moduler som du kan slutföra i egen takt under tiden du matchas med värdfamiljer samt innan din avresa.
  • I samband med att vi startar din matchningsprocess kommer du att delta på en obligatorisk onlineutbildning, Matching Workshop,  där vi förbereder dig kring hur du bäst intervjuar värdfamiljer – både för att du ska göra ditt allra bästa intryck, men även för ställa de ”rätta frågorna” och lära känna en potentiell värdfamilj.
  • Strax innan avresa bjuder vi in dig till ännu en obligatorisk onlineutbildning, vår Get Ready Workshop, där vi ger dig den sista praktiska och mentala förberedelse du behöver inför avresa.   
  • Sista delen i din förberedelse sker på vår Au Pair Training School utanför New York. På au pair-skolan kommer du att tillbringa dina fem första dagar i USA. Du kommer att träffa vänner från hela världen och lära dig mer om vad din kommande tid som au pair kan innebära. Våra lärare kommer att undervisa i ämnen som rör effektiv kommunikation, hur man hanterar utmanande situationer med värdbarnen och hur man på ett bra sätt anpassar sig till att leva och arbeta hos en värdfamilj, samt mycket mer.
Anmäl dig nu! Broschyr