Försäkringsskydd för din tid

Erika Försäkringar har tagit fram ett basförsäkringsskydd som ingår i Cultural Care Au Pairs programavgift. Dock är sjukvård extremt dyr i USA, så vi rekommenderar starkt att du har ett tillägg till basförsäkringen. Vår samarbetspartner, Erika Försäkringar, som specialiserat sig på sjukvården i USA, har tagit fram ett försäkringsskydd skräddarsytt för våra au pairer. Detta kommer att läggas till på din faktura i samband med att du tackar ja till en familj såvida du inte meddelar oss att du köpt en likvärdig försäkring via något annat försäkringsbolag.

Erikas försäkringsskydd:

Din tid i USA ska vara det bästa i ditt liv. Oro över höga sjukhusräkningar ska inte behöva förstöra något. Basförsäkringsskyddet som ingår i programmet har ett kostnadstak, medan du med ett tillägg har obegränsad ersättning för skador och olycksfall. Med Erikas försäkringssydd behöver du inte oroa dig över höga sjukhusräkningar, utan kan känna dig lugn över att de tar hand om dina kostnader.

Här är exempel på vad som ingår i Erikas tilläggsskydd:

  • Obegränsad ersättning för sjukdom och olycksfall.
  • Om du skulle råka ut för en allvarlig olycka täcker försäkringen flyg och boende upp till 60 dagar för två av dina familjemedlemmar.
  • Bagage och egendomsförsäkring. Om ditt pass och visum skulle bli stulet eller om du skulle bli av med ditt bagage kan du få ersättning.
  • Reseersättning vid begravning. Om ett plötsligt dödsfall sker inom den närmsta familjen (mamma, pappa, syskon eller sambo) täcker försäkringen din tur- och returbiljett för att du ska kunna närvara vid begravning.
  • 24-timmars assistans via gratisnummer.
  • Låg självrisk. Erikas försäkring är skräddarsydd för au pairer och självrisken ligger på endast $35 när du besöker en Aetna-läkare.
  • Stöd ifrån Cultural Care Au Pairs personal som fått utbildning i försäkringsvillkoren.

Sports and Adventuretillägg - Go wild!

Under din tid som au pair kanske du vill delta i mer riskfyllda aktiviteter som normalt sett inte täcks av en vanlig försäkring. Det finns många spännande sporter och aktiviteter att prova i USA, och din LCC kommer säkert att organisera en del aktiviteter på era au pair-möten. Tror du att du kommer vilja prova på att åka skidor, wakeboard, forspaddla eller hoppa fallskärm? I så fall rekommenderar vi dig att köpa Erikas Sports and Adventuretillägg.

Erikas tillägg för den 13:e resemånaden

Efter att du varit au pair i USA under minst ett år så finns möjligheten att resa och upptäcka mer av USA. Glöm inte att ditt basskydd endast gäller medan du är en del av programmet (när du är en au pair). Vill du resa din sista månad måste du därför ha ett extra skydd. Erikas tillägg för den 13:e månaden finns både med och utan Sports and Adventuretillägg.

Anmäl dig nu! Broschyr