Varför välja oss?

Med vårt stora urval av värdfamiljer över hela USA och den omfattande utbildning, förberedelse och support vi ger är det inte så konstigt att de flesta au pairer väljer Cultural Care.

När du väljer Cultural Care Au Pair väljer du det största och mest erfarna au pair-nätverket i världen. Under mer än 25 år har vi skickat över 145 000 unga vuxna till USA för att bli au pairer.

Kort sagt: Vi är specialister på att skapa meningsfulla kulturella utbyten. Och vi finns till hands för att du ska känna dig säker och trygg när du reser iväg till USA.

1. Globalt stöd från Cultural Care

Cultural Care har rätt balans mellan den trygghet som en stor organisation kan erbjuda och det personliga stöd som gör att våra deltagare känner sig omhändertagna. Vi erbjuder stöd dygnet runt både i USA och i Sverige för att det ska vara enkelt att ställa frågor och ta upp bekymmer. Det är vårt jobb att ta en komplicerad process och göra den enkel, så att din tid som au pair blir så smidig som möjligt.

Läs mer om den support vi ger under tiden som au pair.

2. Urval av värdfamiljer och matchning

Cultural Care har det största utbudet av värdfamiljer, vilket ger dig den bästa chansen att hitta en familj som är perfekt för just dig. Vi väljer noga ut våra värdfamiljer för att ge dig de bästa förutsättningarna att känna dig nöjd och bekväm under din tid i USA, och vi anpassar varje matchningsprocess så att den passar våra deltagares behov.

Läs mer om processen för matchning med värdfamilj.

3. Au pair utbildning och förberedelse

Cultural Care anser att noggrann förberedelse och en bra introduktion till USA är första steget till en bra au pair-erfarenhet. Därför har vi skapat mycket material som du får redan innan avresan, så att du kan förbereda dig optimalt för det kommande äventyret. Genom de exklusiva utbildningsprogram vi skapat så förbereder vi dig bättre än någon annan förmedling kan göra, utan att vi tar ut någon extra kostnad för det. Till exempel erbjuder vi MyAuPairCourses (en expertledd onlineutbildning om barnomsorg i USA), Get Ready Workshop (ett webbseminarium som förbereder dig för den stora resan) och vår Au Pair Training School .

Läs mer om hur vi utbildar och förbereder våra au pairer på att arbeta med familjer i USA.

4. Officiell U.S. Department of State sponsor

Det enda lagliga sättet att vara au pair i USA är genom en utsedd sponsor som t.ex. Cultural Care. Vårt team i USA har ett nära samarbete med, samt följer strikt U.S. Department of States riktlinjer, för att se till att alla programdeltagare behandlas rättvist och får en fin erfarenhet under sin tid utomlands. Vi är också medlemmar i International Au Pair Association (IAPA) vilket ger oss en ”kvalitetsstämpel” som au pair-program i USA.

Läs mer om de au pair förordningar som U.S. Department of State har.