Dina första fem dagar i USA tillbringar du på Cultural Care Au Pair Training School strax utanför New York City.

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=47-Kw-CYVxc&feature=youtu.be

Du får allt du behöver och dessutom vägledning genom processen av Cultural Cares personal som arbetar på skolan. Du går i skolan med andra au pairer från hela världen som också nyss har anlänt och är lika ivriga (och kanske lite nervösa) som du.

Ditt schema på skolan är en blandning av intensiv utbildning och möjlighet att ha kul med nya kompisar. Klassrumstiden på Au Pair Training School kompletterar MyAuPairCourses, en uppsättning interaktiva webbmoduler, samt uppgifterna från My Au Pair Travel Kit, som måste vara klara innan du lämnar Sverige.

Med en modern metod av scenariobaserad utbildning kan du praktisera det du lärde dig online. I grupprojekt kan du samarbeta med andra au pairer. Under vägledning av läraren arbetar ni tillsammans för att ta itu med olika problem och diskutera lösningar. Lärare leder också rollspel och djupa diskussioner om ämnen som:

  • livsmedelssäkerhet och barns näringsbehov
  • hälsa i hemmet
  • säkerhet i och utanför hemmet
  • barns utveckling och lämpliga aktiviteter för varje ålder
  • barnuppfostran i USA och strategier för beteendehantering
  • bygga självförtroende hos barn
  • au pair-rollens komplexitet
  • stresshantering
  • effektiv kommunikation och hur man skapar starka relationer

UNDERVISNING AV KVALIFICERADE INSTRUKTÖRER

Skolans lärare är alla kvalificerade pedagoger med årtionden av kombinerad erfarenhet. De delar sin expertis med dig och ger dig massor av tips och råd om hur du skapar bra relationer med dina värdbarn.

FÅ UTBILDNING I HJÄRT OCH LUNGRÄDDNING OCH FÖRSTA HJÄLPEN FÖR BÅDE VUXNA OCH BARN

Alla Cultural Care au pairer genomgår American Heart Associations program för första hjälpen och HLR för barn och vuxna. När de är klara får au pairerna ett tvåårigt intyg, plus åtkomst till kostnadsfria kunskapsuppdateringsverktyg och digitalt kursmaterial online.

TRÄFFA NYA KOMPISAR FRÅN HELA VÄRLDEN

Din tid på Training School är en bra möjlighet att träffa folk från hela världen och planera äventyr tillsammans under er tid i USA. Du har också möjlighet att spendera en halv dag i vackra New York City och utforska alla sevärdheter.