Utbildning och förberedelse

Vi kan garantera att vårt utbildnings- och förberedelsematerial skapar de bästa förutsättningarna för ett framgångsrikt år som au pair.

Cultural Care Au Pair finns till hands för att hjälpa dig till en framgångsrik erfarenhet som au pair. Vi anser att det börjar med ordentlig förberedelse och en bra introduktion till USA. Därför har vi skapat ett utbildningsprogram som förbereder dig på ett bättre sätt än någon annan förmedling kan erbjuda, utan extra kostnad.

Vår kursplan utvecklades i samarbete med specialister inom barnomsorg, sjukvård och utbildning. Vi har också samlat feedback från f.d. au pairer för att kunna ge dig den mest värdefulla information du behöver.

Så snart du har valts ut för Cultural Care-programmet börjar dina förberedelser med följande verktyg:

  • Du får din My Au Pair Travel Kit – en handbok full av checklistor och uppgifter som vägleder dig steg för steg mot USA.
  • Du får tillgång till Au Pair profil – din egen plattform för i stort sett allt. Härifrån deltar du i matchningen, ser dina flygtider, laddar upp dina dokument och ser annan praktisk information.
  • Du har tillgång till MyAuPairCourses – en omfattande utbildningskurs som du når via din au pair-profil och som du kan gå igenom i egen takt, men behöver vara slutförda senast 4 veckor efter att du har tackat ta till en familj.
  • Du blir inbjuden till en Matching & Interviewing Workshop – den här onlineutbildningen förbereder dig på intervjuerna med potentiella värdfamiljer.
  • Du får delta i en Get Ready Workshop (online) strax innan du åker till USA.
  • Din formella utbildning avslutas med tre dagars lektioner på vår online Au Pair Training School. I vårt virituella klassrum kommer du träffa nya au pairer från hela världen och få lära dig vad du kan förvänta dig under ditt år som au pair. Våra lärare kommer gå igenom ämnen som effektiv kommunikation, svåra situationer med barn, dynamiken i hur det är att bo och jobba med en värdfamilj samt mycket mer. Ta reda på mer om vår training school.