Story

Au Pair Bloggar & Vloggar

Direkt ifrån USA!

Följ au pair-livet i realtid! Här hittar du inspirerande bloggar, vloggar & poddar ifrån nuvarande au pairer som befinner sig i USA när dom delar med sig av livet hos sina värdfamiljer, vänner, resor & nya upplevelser!

Mathilda – Santa Barbara, California

Blog | Instagram

Som många andra drömde jag under gymnasietiden i Skåne om att åka iväg som au pair. Efter att ha jobbat ett år hemma i Sverige tog jag äntligen steget och åkte över till Santa Barbara, Kalifornien. Jag bytte butiksjobb mot äventyr med mina 3 barn, oberäkneligt svenskt väder mot konstant sommar och ridning mot maraton träning. Mitt livs bästa val! Så följ med mig på road trips, strandhäng, löpning och min vardag med den härligaste familjen!

Felicia — Los Alamos, New Mexico

Blog | Instagram

Hejsan! Mitt namn är Felicia, jag är 19 år och kommer från lilla Kumla i Närke trakten. Jag tog studenten i Juni 2018 och tre dagar senare drog jag iväg på mitt livs äventyr som au pair i USA. Jag bor nu i en liten stad i New Mexico som heter Los Alamos. Jag tar hand om tre tjejer. Den äldsta är nästan 5 år, en 2,5 åring och en 8 månaders. Det skulle vara jätte roligt om just DU ville följa min resa, so tag along!

Michelle – Clarksville, Tennessee

Blog | Youtube | Instagram

Hej! Mitt namn är Michelle Johnson och jag är 19 år gammal och kommer från en liten stad vid namn Hudiksvall. Efter studenten sommaren 2018 tog jag mitt pick och pack och flyttade till Tennessee, USA för att jobba som Au Pair. Jag bor med en helt fantastisk familj som består av en pappa och två tvillingtjejer på 5 år. Detta är helt klart det bästa beslutet jag tagit i mitt liv. Varmt välkommen att följa mitt äventyr i både text, bild och videoformat!

Axel - Washington, D.C.

Instagram

Hallå där, mitt namn är Axel, är 22 år och kommer ifrån Västerås. På min au pair instagram så får du se mitt nuvarande liv som au pair i Arlington Virginia precis utanför Washington DC, vardagsliv med värdfamiljen, resor/roadtrips, tankar och annat smått och gott. Trivs något alldeles fantastiskt och min familj är så underbar! Började min resa September 2017 och var då först hos en annan toppen familj i Palo Alto utanför San Fransisco. Min nuvarande värdfamilj består av min lillflicka på 4 år, pojke på 6 år och en 11 årig pojke. Har du funderingar eller frågor så svarar jag gärna så gott jag kan!

Kajsa Sagebrand & Nicole Udd - Los Angeles, California

YouTube

Vi är två tjejer som startade Youtube-kanalen Au Pair W Kajsa Nicole under vår tid som Au pairer i Los Angeles. På vår kanal vloggade vi om vår vardag som Au pairer, roadtrips under helgen, vår resemånad på Hawaii och tog upp nästan varje ämne som finns inom Au pair life! Vi hoppas ni ska bli nyfikna, inspirerade och taggade på att söka som Au pairer genom vår Youtube-kanal!

Selma Abdulal - Los Angeles, California

YouTube

Hejhej! Mitt namn är Selma och jag är född år 99! Jag tog studenten sommaren 2018 och åkte som au pair samma år till hösten. I Sverige bor jag högt upp i norr i en liten stad så kallad Piteå och mitt syfte med Au Pair-resan var såklart att få resa och upptäcka USA. Jag bor i Boston, Massachusetts och tar hand om två jättefina flickor 10 & 13 år. Behöver ni hjälp eller tips med ansökan/frågor på traven eller frågor att ställa familjen första samtalet så kontakta mig eller kolla in min blogg!


Har du en blogg eller annan social media som du sprida vidare? Dela den här så kan du få chansen att visas på vår hemsida!

Följ oss på sociala medier

 • TikTok

  Sök på #culturalcareambassador på TikTok för uppdateringar direkt ifrån au pairer i USA och följ oss på @culturalcare.

 • Facebook

  Gilla vår Facebook-sida för uppdateringar och erbjudanden, skicka meddelande till oss om du har frågor och titta på Facebook Live-videor av nuvarande au pairer i vårt program.

 • Instagram

  Följ oss på @culturalcare – varje vecka tar en au pair över vårt konto för att dela foton och videor från sitt #aupairlife.

 • Youtube

  Prenumerera på vår Youtube-kanal för att titta på videor om vårt program.