Cultural Care Au Pair

Följ au pair-livet i realtid! Här hittar du inspirerande bloggar, vloggar & poddar ifrån nuvarande au pairer som befinner sig i USA när dom delar med sig av livet hos sina värdfamiljer, vänner, resor & nya upplevelser!

Kajsa – Santa Monica, California

Blog | Youtube | Instagram

Jag heter Kajsa Sagebrand och kommer ifrån Falköping. Jag drömde om att resa, jobba och göra något helt nytt efter studenten och därför åkte jag som au pair. Jag bara visste jag att detta skulle bli mitt år och att det skulle bli så himla bra. Jag bara hade det på känn, att jag skulle få kompisar, att jag skulle få resa, att jag skulle få en nära relation till min värdfamilj och att jag förmodligen skulle älska mitt nya hem och min att bo i Los Angeles. Men att det skulle bli såhär bra vågade jag aldrig tro. Att åka som au pair var verkligen det bästa beslutet jag någonsin har tagit och det har verkligen förändrat mig till det bättre, jag blev på något sätt den personen jag alltid har velat vara.

Stina — San Francisco, California

Blog | Instagram | Podcast

Mitt namn är Stina och jag är 19 år. Jag tog studenten i juni 2016 och den 8 augusti lämnade jag mitt vanliga liv bakom mig för att testa något het nytt, något jag inte ångrat en enda sekund. Jag bor nu hos en fantastisk familj i Noe Valley, San Francisco. Här tar jag hand om 3 barn. En kille som är 4 månader, en tjej som är 4 år och en tjej som är 7 år. På min blogg skriver jag om min vardag, hur det är att leva i USA, fördelar och nackdelar med att vara au pair och mycket mer!

Madelene – Wellesley, Massachusetts

Blog | Instagram

Välkommen till mitt livs hittills största äventyr! I min blogg får ni ta del av min tid som Au Pair i en förort till Boston. Här kan ni läsa om allt från tips inför ansöknings- och matchningsprocessen till min vardag hos värdfamiljen, helger inne i Boston och allt däremellan som kulturkrockar och hemlängtan. Häng med!

Nicole – Los Angeles, California

Blog | Youtube | Instagram

Mitt namn är Nicole, och jag är Finlandssvensk. Två veckor efter studenten började jag mitt livs bästa resa! Flyttade till Delaware och jobbade som Au Pair ett år i en fantastisk familj. Föelängde min tid i USA med ytterligare ett år, men flyttade till andra kusten. Nu bor jag i Los Angeles och är en del av en annan härlig familj, som har två killar som jag tar hand om. Att flytta till USA är det bästa valet jag gjort!

Renée — San Francisco, California

Blog | Youtube | Instagram

Mitt namn är Renée och jag är uppvuxen i Skåne. Under mina gymnasieår planerade jag mitt livs äventyr och efter studenten blev drömmen sann. Den 1 augusti 2016 lämnade jag Sverige för att vara au pair i en familj utanför Boston, Massachusetts. Efter ett lyckat och utvecklande år där bestämde jag mig för att förlänga min tid hos en ny värdfamilj i 9 månader. Jag bor nu utanför San Francisco, Kalifornien i en svensk familj med tre flickor på 6, 4 och 2 år. Jag trivs jättebra här! På min blogg skriver jag om hur det är att vara au pair, mina äventyr under året, tips till au pairer, svarar på frågor från mina läsare och hoppas kunna ge dig en bra bild av hur livet som au pair ser ut. Jag hoppas kunna inspirera just dig till att också bli au pair!

Nelly — Darien, Connecticut

Blog | Youtube | Instagram

Jag heter Nelly och den 14 augusti 2017 följde jag mitt livs bästa beslut och flyttade till Darien, Connecticut, strax utanför New York! Där tar jag hand om två söta små flickor och uppdaterar om mitt liv på andra sidan Atlanten. Roadtrips på östkusten, mysiga dagar med mina små tjejer och helger i New York är bara lite av vad jag har för mig här. Häng med!

Valentina - Houston, Texas

Blog | Youtube | Instagram

Hej allihopa! Mitt namn är Valentina och jag är 19 år gammal. Den 31 Juli 2017 så lämnade jag Sverige för att åka på mitt livs resa och jag älskar det här. Jag bor i Houston, TX. På min blogg kan ni läsa om vardagslivet som au pair och om alla mina resor inom landet.


Har du en blogg eller annan social media som du sprida vidare? Dela den här så kan du få chansen att visas på vår hemsida!

Följ oss på sociala medier

 • Facebook

  Gilla vår Facebook-sida för uppdateringar och erbjudanden, skicka meddelande till oss om du har frågor och titta på Facebook Live-videor av nuvarande au pairer i vårt program.

 • Instagram

  Följ oss på @culturalcare – varje vecka tar en au pair över vårt konto för att dela foton och videor från sitt #aupairlife.

 • Snapchat

  Lägg till oss på Snapchat @culturalcare för att följa våra au pairers vardag och ställa frågor till dem om deras erfarenhet.

 • Youtube

  Prenumerera på vår Youtube-kanal för att titta på videor om vårt program.