Cultural Care Au Pair

Följ au pair-livet i realtid! Här hittar du inspirerande bloggar, vloggar & poddar ifrån nuvarande au pairer som befinner sig i USA när dom delar med sig av livet hos sina värdfamiljer, vänner, resor & nya upplevelser!

Mathilda – Santa Barbara, California

Blog | Instagram

Som många andra drömde jag under gymnasietiden i Skåne om att åka iväg som au pair. Efter att ha jobbat ett år hemma i Sverige tog jag äntligen steget och åkte över till Santa Barbara, Kalifornien. Jag bytte butiksjobb mot äventyr med mina 3 barn, oberäkneligt svenskt väder mot konstant sommar och ridning mot maraton träning. Mitt livs bästa val! Så följ med mig på road trips, strandhäng, löpning och min vardag med den härligaste familjen!

Felicia — Los Alamos, New Mexico

Blog | Instagram

Hejsan! Mitt namn är Felicia, jag är 19 år och kommer från lilla Kumla i Närke trakten. Jag tog studenten i Juni 2018 och tre dagar senare drog jag iväg på mitt livs äventyr som au pair i USA. Jag bor nu i en liten stad i New Mexico som heter Los Alamos. Jag tar hand om tre tjejer. Den äldsta är nästan 5 år, en 2,5 åring och en 8 månaders. Det skulle vara jätte roligt om just DU ville följa min resa, so tag along!

Michelle – Clarksville, Tennessee

Blog | Youtube | Instagram

Hej! Mitt namn är Michelle Johnson och jag är 19 år gammal och kommer från en liten stad vid namn Hudiksvall. Efter studenten sommaren 2018 tog jag mitt pick och pack och flyttade till Tennessee, USA för att jobba som Au Pair. Jag bor med en helt fantastisk familj som består av en pappa och två tvillingtjejer på 5 år. Detta är helt klart det bästa beslutet jag tagit i mitt liv. Varmt välkommen att följa mitt äventyr i både text, bild och videoformat!

Molly – Long Island, New York

Blog | Instagram

Mitt namn är Molly och jag kommer ifrån Halmstad. Efter många år av längtan att få åka som au pair så är nu tiden äntligen inne. Sju veckor efter studenten så började jag mitt livs största äventyr. Jag bor hos en underbar familj på Long Island i New York. Ni kommer få läsa mycket om shopping, mina dagar när jag hänger på Manhattan och resor. Här får ni också läsa om hur jag upplever livet i ett annat land och också tips som man kan tänka på innan man åker men också under sin tid här. Hoppas du vill kika in och att just du blir inspirerad!

Felicia — New York, New York

Blog | Instagram

Hej, mitt namn är Felicia och jag kommer från Eskilstuna. Jag tog studenten 16 juni 2018 och exakt en månad efter, den 16 juli gick mitt flyg till USA och New York för mitt år som Au Pair. Här tar jag hand om en tjej på 8 år och en kille på 9 år. I min blogg kommer ni få läsa om mitt liv här, min värdfamilj, vänner, resor och andra roliga aktiviteter. Välkommen!


Har du en blogg eller annan social media som du sprida vidare? Dela den här så kan du få chansen att visas på vår hemsida!

Följ oss på sociala medier

 • Facebook

  Gilla vår Facebook-sida för uppdateringar och erbjudanden, skicka meddelande till oss om du har frågor och titta på Facebook Live-videor av nuvarande au pairer i vårt program.

 • Instagram

  Följ oss på @culturalcare – varje vecka tar en au pair över vårt konto för att dela foton och videor från sitt #aupairlife.

 • Snapchat

  Lägg till oss på Snapchat @culturalcare för att följa våra au pairers vardag och ställa frågor till dem om deras erfarenhet.

 • Youtube

  Prenumerera på vår Youtube-kanal för att titta på videor om vårt program.