Cultural Care Au Pair

Följ au pair-livet i realtid! Här kan du följa bloggar & Vloggar ifrån nuvarande au pairer. Läs om livet hos värdfamiljen, resor, upplevelser och vänner!

Kajsa – Santa Monica, California

Blog | Youtube | Instagram

Ta del av Kajsas år som Au Pair i Los Angeles Kalifornien. På bloggen får man dagligen ta del av hennes liv som Au Pair i änglarnas stad. Personliga texter om vardag, helg, distansförhållande, vänner, utmaningar, med och motgångar. Även mycket foton och videor från hennes vardag. Följ när hon bockar av sin bucketlist och hur livet är i LA!

Elin - Boston, Massachusetts

Blog | Instagram

Jag heter Elin, en 20 år gammal tjej som kommer från den lilla staden Ulricehamn och som i maj 2016 packade väskorna för att spendera ett år på andra sidan atlanten som au pair. Jag bosatte mig närmare bestämt i Boston hos en fantastisk familj som jag nu ser som min andra familj. Jag tar hand om två underbara små pojkar, en på snart 3 år och en i skrivande stund 2 månader gammal bebis. Hos mig får du följa med i min vardag. Hur livet som au pair är, dagar med barnen, resor jag gör, upp och nedgångar man går igenom, funderingar om livet och tankar som kommer i vardagen och allt där emellan!

Nicole – Los Angeles, California

Blog

Efter ett fantastiskt Au Pair år på östkusten förlängde Nicole sitt äventyr med ytterligare 12 månader och flyttade till västkusten, Los Angeles för att vara exakt. Att flytta till USA är det bästa val hon gjort och hon njuter varje dag. Massa bilder och energi hittar ni på hennes blogg. Kika in!

Madelene – Wellesley, Massachusetts

Blog | Instagram

Välkommen till mitt livs hittills största äventyr! I min blogg får ni ta del av min tid som Au Pair i en förort till Boston. Här kan ni läsa om allt från tips inför ansöknings- och matchningsprocessen till min vardag hos värdfamiljen, helger inne i Boston och allt däremellan som kulturkrockar och hemlängtan. Häng med!

Ronya — Seattle, Washington

Blog

Mitt namn är Ronya, jag är 23 år gammal och uppväxt i Dalarna. Efter tre års högskolestudier kände jag att det var dags för ett nytt äventyr och jag bestämde mig för att åka till USA som Au pair. Den 28e mars 2016 packade jag mina väskor och åkte iväg till min nya hemstad för ett år - Seattle, Washington. Jag tar hand om två underbara och glada tjejer på snart 6 och 4 år. I min blogg kan du läsa om allt jag kommer att göra både på min fritid och såklart ta del av mitt liv som au pair!

Renée - San Fransisco, California

Blog | Youtube | Instagram

Mitt namn är Renée och jag är uppvuxen i Skåne. Under mina gymnasieår planerade jag mitt livs äventyr och efter studenten blev drömmen sann. Den 1 augusti 2016 lämnade jag Sverige för att vara au pair i en familj utanför Boston, Massachusetts. Efter ett lyckat och utvecklande år där bestämde jag mig för att förlänga min tid hos en ny värdfamilj i 9 månader. Jag bor nu utanför San Francisco, Kalifornien i en svensk familj med tre flickor på 6, 4 och 2 år. Jag trivs jättebra här! På min blogg skriver jag om hur det är att vara au pair, mina äventyr under året, tips till au pairer, svarar på frågor från mina läsare och hoppas kunna ge dig en bra bild av hur livet som au pair ser ut. Jag hoppas kunna inspirera just dig till att också bli au pair!

Stina - San Francisco, California

Blog | Instagram

Mitt namn är Stina och jag är 19 år. Jag tog studenten i juni 2016 och den 8 augusti lämnade jag mitt vanliga liv bakom mig för att testa något het nytt, något jag inte ångrat en enda sekund. Jag bor nu hos en fantastisk familj i Noe Valley, San Francisco. Här tar jag hand om 3 barn. En kille som är 4 månader, en tjej som är 4 år och en tjej som är 7 år. På min blogg skriver jag om min vardag, hur det är att leva i USA, fördelar och nackdelar med att vara au pair och mycket mer!

Klara - The Hamptons, New York

Blog | Instagram

Mitt namn är Klara och jag åkte den 14 augusti 2017 till USA för att bli au pair i The Hamptons, NY. Jag är en glad och positiv tjej som nu ska ta sig igenom sitt livs äventyr och kanske även utmaning. Min värdfamilj består av en svensk mamma och en amerikansk pappa samt två barn på 7 och 10 år. På min blogg får ni följa med i min vardag som au pair i USA, hur är det är att anpassa sig till en ny kultur? Ni får även ta del av mina andra intressen som fotografi, smink och resande. Jag hoppas att min blogg kan vara en inspirationskälla för er som funderar på att åka som au pair eller redan är det.

Embedded content: https://www.youtube.com/embed/InrtVdukaUQ?rel=0

Celine - Ridgewood, New Jersey

Youtube

Få en inblick i min vardag som au pair genom mina vloggar! Celine heter jag, är 20 år och kommer från Strängnäs. I mars påbörjade jag mitt år som au pair, det var ett stort beslut som visade sig vara det bästa beslutet jag tagit. Jag bor i en mysig stad i New Jersey och tar hand om fyra små barn som är fem, fyra, två och en bebis på bara några månader. Det är en hel del jobb men min familj är helt underbar vilket gör det hela lite lättare. Följ med på shoppingdagar i NYC, högtider, utflykter och mycket mer på min YouTube-kanal!

Embedded content: https://www.youtube.com/embed/iQCyViIphQg?rel=0

Sara – Newport Beach, California

Youtube

Jag heter Sara och är 20 år gammal och kommer från Stocholm där jag bott hela mitt liv fram tills dess att jag bestämde mig för att påbörja ett år som Au pair i USA. Jag bor nu i Newport beach, California och har gjort sedan den 13e mars 2017. Om det var värt att åka? Ja! Det här äventyret är det bästa beslut jag tagit och vill ni veta varför och se hur jag har det, följ med på min youtube kanal där jag delar med mig av Au pair tips men också vloggar från min vardag här.

Embedded content: https://www.youtube.com/embed/_ab6NV0FSHk?rel=0

Maja – Connecticut

Youtube

Jag är så tacksam att jag åkte, USA hjälpte att forma mig till den jag är idag och jag har aldrig mått bättre, jag har växt, fått vänner och en familj för livet och med det kommer minnen och ett äventyr som toppar allt''. Maja Sundqvists drömde om något större än landet lagom efter studenten och bestämde sig för att ta sitt pick och pack och flytta till USA och jobba som au pair som hon sedan liten drömt om. Hon nöjde sig inte efter ett år i staterna och bestämde sig för att förlänga 9 månader till. Kolla in hennes Vlogg från tiden i USA!


Är du intresserad av att dela med dig av din blogg/Vlogg/Insta och få chans att visas på hemsidan? Kontakta aupair.se@culturalcare.com!

Följ oss på sociala medier

 • Facebook

  Gilla vår Facebook-sida för uppdateringar och erbjudanden, skicka meddelande till oss om du har frågor och titta på Facebook Live-videor av nuvarande au pairer i vårt program.

 • Instagram

  Följ oss på @culturalcare – varje vecka tar en au pair över vårt konto för att dela foton och videor från sitt #aupairlife.

 • Snapchat

  Lägg till oss på Snapchat @culturalcare för att följa våra au pairers vardag och ställa frågor till dem om deras erfarenhet.

 • Youtube

  Prenumerera på vår Youtube-kanal för att titta på videor om vårt program.