Cultural Care Au Pair USA

Cultural Care Au Pair har det största supportnätet i USA. Vårt huvudkontor finns i Boston, Massachusetts och över hela USA har vi lokala kontaktpersoner, Local Childcare Consultants, LCC. Tillsammans finns vi här för att ge dig stöd under din tid i USA.

Dina kontakter i USA

När du kommit på plats i USA finns flera personer att vända sig till med frågor eller funderingar. Din närmsta kontakt är din Local Childcare Consultant (LCC) som bor max en timme bort ifrån dig. Din LCC träffar du en gång i månaden på de lokala au pair-mötena, och hon eller han finns annars tillgänglig på email och telefon. Via din LCC får du kontakt med andra au pairer i området.

Här är några exempel på hur din LCC är involverad under din tid som au pair:

  • LCC:n intervjuar värdfamiljen i deras hem innan du anländer, för att säkerställa att de är lämpliga för programmet.
  • Du träffar din LCC på ett introduktionsmöte inom 2 veckor efter ankomst till familjen.
  • Du träffar sedan din LCC varje månad på lokala au pair-möten.
  • Din LCC kommer även att hålla regelbunden kontakt med din värdfamilj.
  • Din LCC kan ge dig information om studiemöjligheter i ditt område.

Till skillnad från mindre au pair-förmedlingar så gör vårt stora nätverk att du snabbt kommer in i en gemenskap med andra au pairer, vilket gör det lättare för dig att anpassa dig till livet i USA.

Kontakten med huvudkontoret i Boston

På vårt kontor i Boston sitter bland annat våra Program Directors, som är ansvariga för våra Local Childcare Consultants (LCC). Där finns även andra team som kan hjälpa dig med frågor om ditt visum, din flygbiljett eller övriga frågor du kan tänkas ha.

Vi finns tillgängliga dygnet runt. Utanför kontorstider fungerar telefonnumret till Bostonkontoret som en nödtelefon där du alltid kan nå oss om något allvarligt skulle in

Anmäl dig nu! Broschyr