Matchningsprocessen

Som den största au pair-förmedlingen i Sverige och världen ger Cultural Care Au Pair dig tillgång till att matchas med flest värdfamiljer i USA.

Vi kontrollerar våra familjer noggrant för att se till att du får en bra och lyckad tid i USA. Alla familjer måste ha utmärkta referenser, och de skriver ett kontrakt på att följa programmets regler. Efter att vi kontrollerat referenserna gör vår personal ett personligt besök hos familjen där vi intervjuar och utbildar familjen i programmets regler. Varje familj är unik, och de har olika livsstilar. Våra familjer finns över hela USA. Majoriteten bor i en närförort till en större stad, men vissa bor i småstäder eller mer lantligt. I många fall arbetar båda föräldrarna heltid, men i andra fall är det en förälder som är hemma. Antal barn och ålder på barnen varierar också från familj till familj. Alla våra familjer har dock en sak gemensamt - de behöver flexibel barnomsorg och är genuint intresserade av det kulturella utbytet som det innebär att ha en au pair boende hos sig under minst ett år. De flesta av våra familjer har haft au pair tidigare, och vi är stolta över att så många som ca 70 % av våra familjer väljer att fortsätta med au pair-programmet efter det första året.

Vårt matchningssystem

Matchningen bygger på att au pairen och familjen först får se information om varandra, därefter intervjua varandra och om båda känner att det skulle vara en bra "match" så tackar båda ja och de praktiska förberedelserna börjar.

Innan du tackar ja till en familj så kommer du ha möjlighet att matchas med en eller flera familjer. Det är först när du tackat ja till en familj som du binder dig till programmet.

Till skillnad från andra au pair-förmedlingar så jobbar vi med personlig matchning. Din au pair-ansökan finns tillgänglig för familjer att hitta, men vårt professionella och kunniga matchningsteam kommer även att personligen presentera din ansökan för de familjer som letar efter en au pair. Vår erfarenhet är att personlig matchning i större utsträckning leder till ett lyckat år (eller i bästa fall 2 år!). Kanske är du en person som passar bäst i en extremt sportig och aktiv familj, eller föredrar du hellre mysiga filmkvällar med din familj? Vårt matchningsteam kan hjälpa dig hitta en familj som passar din livsstil.

Anmäl dig nu! Broschyr