Programförmåner

Upptäck fördelarna med att vara au pair via Cultural Care. Som att studera på amerikanskt college, få betald semester, resemöjligheter och mycket mera.

Att vara en Cultural Care au pair är en unik möjlighet att lära, växa och uppleva USA och som deltagare i vårt program har du rätt till kompensation och förmåner.

Det här ingår när du deltar i programmet:

Globalt stöd

Cultural Care erbjuder omfattande, globalt stöd under varje fas, förberedelse, ansökan, visumprocess och vidare.

Researrangemang

Flygbiljetter tur och retur är inkluderade i din programavgift, förutsatt att du fullföljer programmet. Vårt team, bestående av resespecialister, kommer arrangera flyg från ditt hemland till flygplatsen närmast din värdfamilj samt flyg hem igen i slutet på ditt år.

Kost och logi

Din värdfamilj tillhandahåller ett rum och måltider samt en veckoersättning på minimibeloppet 195,75 USD som du kan spendera som du vill.

Utbildningsmöjligheter

Som au pair tar du kurser som du själv väljer på ett lokalt college eller universitet. Din värdfamilj bidrar med upp till 500 USD om året till dina studier.

Ledig tid

Du har rätt till två veckors betald semester per år och ditt J-1-visum ger dig dessutom en extra resemånad i slutet av din USA-vistelse!

Det bästa av allt är att du kan förlänga din vistelse i USA i upp till ett år om du tycker att livet som au pair är rätt för dig.

Oberoende av hur länge du väljer att stanna kan du som en Cultural Care au pair förverkliga din dröm i USA samtidigt som du utvecklas både som person och professionellt.