Att vara en Cultural Care au pair är en unik möjlighet att lära, växa och uppleva USA och som deltagare i vårt program har du rätt till kompensation och förmåner.

Det här ingår när du deltar i programmet:

 • Globalt stöd

  Cultural Care erbjuder omfattande, globalt stöd under varje fas, förberedelse, ansökan, visumprocess och vidare.

 • Researrangemang

  Vi arrangerar och betlar flygbiljetter och researrangemangen till och från din värdfamilj och du börjar programmet med en femdagars utbildningskurs strax utanför New York City.

 • Kost och logi

  Din värdfamilj tillhandahåller ett rum och måltider samt en veckoersättning på minimibeloppet 195,75 USD som du kan spendera som du vill.

 • Utbildningsmöjligheter

  Som au pair tar du kurser som du själv väljer på ett lokalt college eller universitet. Din värdfamilj bidrar med upp till 500 USD om året till dina studier.

 • Ledig tid

  Du har rätt till 2 veckors betald semester. Ditt J-1 visum ger dig också en 30 dagars extra period i slutet av året då du kan resa runt i USA.

Det bästa av allt är att du kan förlänga din vistelse i USA i upp till ett år om du tycker att livet som au pair är rätt för dig.

Oberoende av hur länge du väljer att stanna kan du som en Cultural Care au pair förverkliga din dröm i USA samtidigt som du utvecklas både som person och professionellt.